| De kaart van Pieters Restaurant* is compact en wisselt doorlopend, sterk afgestemd op het seizoen en aanbod van topingrediënten. Zij blijft altijd vertrouwd verrassen met stijlvolle en ambachtelijke gerechten geïnspireerd door de jaargetijden en bij voorkeur uit onze eigen lokale natuur, gebaseerd op pure, hollandse en franse kooktradities zonder poespas en vol van smaak |
- Pieter de Ronde, SVH meesterkok ( april 2009 )
Bergambacht | April
———
pieters restaurant kaart
MENU PIETERS PRESTIGE
Bites & Amuses
Coquille | bbq prei | gember | kaantjes
Morieltjes | krab & kreeft | lamsoortjes | dille
Tarbot | bomba rijst | doperwt | Zeeuwse wilde | daslook
Gelderse hoender | asperge | mousseline | knoldelderij
Melkkalf Krimpenerwaard ‘haas’ | lentesalade | sucadejus
Lambada aardbeien | rabarber | feuillantine | aardbeien-roomijs
€128
- Menu per tafel | Prijs per persoon -
***
A LA CARTE | ‘CLASSIC & TRENDS'
Oscietre kaviaar 30gr. & blini’s €78
Poget oester nr.3 | passievrucht | komkommer | knoflook 3 st. €28
Tarbot | bomba rijst | doperwt | Zeeuwse wilde | daslook €54
Iberico big | vlierbloesem gelakt | sojascheuten | pistache €46
Melkkalf ‘Krimpenerwaard’ haas | gepofte knolselderij | lente salade | wintertruffel €58
Boerenkazen Groene Hart & Frankrijk | condimenten | herders en -notenbrood €28
Lambada aardbeien | rabarber | feuillantine | aardbeien-roomijs €24
- menu en a la carte inclusief -
bites & amuses | brood uit eigen bakkerij | rozemarijn-brioche-campagne
Perkouwse boerenboter | vers gekarnt en gezouten
| gerechten bevatten allergenen |
glutenvrij koken is op reservering mogelijk, koken zonder sporen van gluten helaas niet