| De kaart van Pieters Restaurant is compact en wisselt doorlopend, sterk afgestemd op het seizoen en aanbod van topingrediënten. Zij blijft altijd vertrouwd verrassen met stijlvolle en ambachtelijke gerechten geïnspireerd door de jaargetijden en onze eigen natuur, gebaseerd op hollandse en mediterrane kooktradities zonder poespas

      - Pieter de Ronde, Meesterkok

 

- zaterdag 24 februari | Bergambacht -

 

PIETERS KAART

 | bites & amuses |

Rookvleesch | kaantjes | knoflook | 

Risotto | wintertruffel 'tuber melanosporum' | geitenkaas + €12

Macaroni | inktvis | Gruyère | kreeft + €8

Langoustines | pomelo | bruine boter | vinaigrette

 Skrei | courgette | kruidenthee | zuivel 

Big | vlierbloesem | shiitake | gember

Magret eend | rode biet | hazelnoot | witlof

Boerenkazen | sierkwee | herdersbrood + €8

Bloedsinaasappel | amandelen | olijfolie | sabayon |

Chocolade 66% | mascarpone | Koek | glühwein

----------

Lunch woensdag t/m vrijdag vanaf 12.00 | Pieters 2 32,- | Pieters 3 38,-

Diner woensdag t/m zondag vanaf 18.00 | Pieters 4 €48 | Pieters 5 €60 | Pieters 6 €72 | Pieters 7 Proeverij Parade €84,- + glas champagne

 

februari specials:

 | Pieters 5 winter surprise-menu: + glas champagne €65 pp |

 | Pieters 7 Proeverij Parade 'Uit & Thuis' + wijn, water, espresso & Taxi 128,- pp (max.50 km) prijs=All-In |