| De kaart van Pieters Restaurant is compact en wisselt doorlopend, sterk afgestemd op het seizoen en aanbod van topingrediënten. Zij blijft altijd vertrouwd verrassen met stijlvolle en ambachtelijke gerechten geïnspireerd door de jaargetijden en onze eigen natuur, gebaseerd op pure, hollandse en franse kooktradities zonder poespas

- Pieter de Ronde, Meesterkok (april 2009)

- Bergambacht - donderdag 19 september

Aperitief | Bites & Amuse parade

-Brood | rozemarijn / brioche / campagne | uit eigen bakkerij - Perkouwse boerenboter | vers gekarnt en gezouten

Kaart

Salade Witlof | coquille | zilverui | lamsvang | mosterd | granaatappel

Angus Rookvleesch | sechuan-peper | bacon | pompoenpit

Kreeft | witte rammenas | gember

Hoeve-ei | doperwt | knoflook | chorizo | hollandaise

Zeeduivel | zeekraal | vermouth | algen | jus ‘Fines de Claire’

Magret eend | foie gras & gedroogd fruit | rode biet

Biggenek kaantje | vlierbloesem | pistache | taugé

Sukade rund ‘grain fed’ rosé | girolles | ravioli | rode salie | vleesjus

Rood Fruit | gemarineerd | champagne | tomaat | aardbeien sorbet

Perkouwse zuivel | rhum | pruimen & mirabellen | muesli | amandel roomijs

- Pieters3 lunch €42 | Pieters4 €54 | Pieters5 Surprise €58 | Pieters6 €74 | Pieters Parade €88

*special: Truffel 'tuber aestivum’ supplement | €12 per gerecht

*special: Gillardeau oester nr.4 | €3,50 p. stuk

*special: PR ‘Salade Riche’ | kreeft | peultjes | foie gras | cantharellen | coquille | truffel | €34

*special: Risotto ‘aquerello’ | Truffel ‘tuber aestivum’ | geitenkaas | €32

*special: Boerenkaas assortiment nl. / fr. / it. | sierkwee | herdersbrood | vijgen | €20

telefoon: 0182 355 750 | reserveren: www.pietersrestaurant.nl/reserveren