| De kaart van Pieters Restaurant is compact en wisselt doorlopend, sterk afgestemd op het seizoen en aanbod van topingrediënten. Zij blijft altijd vertrouwd verrassen met stijlvolle en ambachtelijke gerechten geïnspireerd door de jaargetijden en onze eigen natuur, gebaseerd op hollandse en mediterrane kooktradities zonder poespas

      - Pieter de Ronde, Meesterkok

 

- donderdag 21 juni | Bergambacht -

 

KAART

 - Aperitief, bites & amuses -

Lentesalade | langoustine | kruidenkwark | asperges shiitake

Bavette tartare | tomaat | kippenvel | kaantjes | knoflook | rook

Schelpjes  doperwten | macaroni | geitenkaas | saffraan | tym

Lamsborst | tuinboontjes | aubergine | cafe de paris

Big | vlierbloesem | pistache | bieslook

Kalfslende | cantharellen | zwezerik | raviolo | truffel-jus

Boerenkazen | sierkwee | herdersbrood + €10

Rood fruit | tomaat | pavlova | madagascar vanille aardbeien roomijs

----------

Lunch woensdag t/m vrijdag 12.00-15.00 | vanaf Pieters 3 38,-

Diner woe. t/m zon. vanaf 18.00 | Pieters 4 €48 | Pieters 5 €60 | Pieters 6 €72 | Pieters 7 Proeverij Parade €84,- incl. glas champagne

 

juni special:

- Pieters Verjaardags (4 jaar) arrangement -

Pieters 5 gangen surprise menu incl. Bruisend aperitief, bites & amuses €64 pp  / Woensdag t/m Zondag