| De kaart van Pieters Restaurant is compact en wisselt doorlopend, sterk afgestemd op het seizoen en aanbod van topingrediënten. Zij blijft altijd vertrouwd verrassen met stijlvolle en ambachtelijke gerechten geïnspireerd door de jaargetijden en onze eigen natuur, gebaseerd op hollandse en mediterrane kooktradities zonder poespas

- Pieter de Ronde, Meesterkok

Bergambacht - Vrijdag 19 Oktober

KAART

 -  Aperitief | bites & amuses -

Herfst-salade | lamsborst | citroen | peultjes | truffel

Schouderhaas ‘tartare’ | kaantjes | kwark | + Zeeuwse wilde €3

Risotto | truffel | 1000 dagen kaas | + €12

Zuurkool | coquille | opperdoes | gember

Dikke Schol | basilicum | gort | walnootjes | girolles

Big | pistache | vlierbloesem

Magret-eend | rode biet | witlof | draadjesvlees | foie gras

Boerenkaas assortiment | sierkwee | herdersbrood + €12

Perkouwse zuivel | rhum | madagascar vanille | crumble | bramen

----------

Lunch woensdag t/m vrijdag 12.00-15.00 | vanaf Pieters 3 38,-

Diner woensdag t/m zondag 18.00-23.00 | Pieters 4 €48 | Pieters 5 €60 | Pieters 6 €72 |

Pieters 7 Proeverij Parade €84,- incl. glas Champagne

 

Oktober specials:

Pieters 5 gangen surprise menu incl. bites & amuses €54 pp  | Woensdag t/m Zondag

Pieters Lazy Sunday : Pieters 3 all-in : aperitief, bites&amuses, 3 gangen, wijn, water, espresso&zoet €68