| De kaart van Pieters Restaurant is compact en wisselt doorlopend, sterk afgestemd op het seizoen en aanbod van topingrediënten. Zij blijft altijd vertrouwd verrassen met stijlvolle en ambachtelijke gerechten geïnspireerd door de jaargetijden en onze eigen natuur, gebaseerd op hollandse en mediterrane kooktradities zonder poespas

      - Pieter de Ronde, Meesterkok

 

-zondag 12 augustus | Bergambacht -

 

KAART

 -  Aperitief | bites & amuses -

Rookvleesch | kaantjes | watermeloen | zuurdesem

Peultjes | vinaigrette | lamsborst bbq | citroen | tuinboontjes

Risotto | truffel | geitenkaas + €16

Zeeduivelgrape-fruit | groene asperge | kreeft | bruine boter

Magret-eend | rode biet | girolles

Big | vlierbloesem | pistache | shiitake

Runder Sukade | jonge kruiden | doperwt | truffel | comte | vleesjus

Boerenkazen assorti | sierkwee | herdersbrood + €12

Perkouwse bessen & tomaat | Rood Fruit & mascarpone-roomijs | sabayon

----------

Lunch woensdag t/m vrijdag 12.00-15.00 | vanaf Pieters 3 38,-

Diner woensdag t/m zondag 18.00-23.00 | Pieters 4 €48 | Pieters 5 €60 | Pieters 6 €72 |

Pieters 7 Proeverij Parade €84,- incl. glas champagne

 

augustus special:

- Pieters zomer toparrangement -

Pieters 5 gangen surprise menu incl. bites & amuses €49.50 pp  / Woensdag t/m Zondag