| De kaart van Pieters Restaurant* is compact en wisselt doorlopend, sterk afgestemd op het seizoen en aanbod van topingrediënten. Zij blijft altijd vertrouwd verrassen met stijlvolle en ambachtelijke gerechten geïnspireerd door de jaargetijden en bij voorkeur uit onze eigen lokale natuur, gebaseerd op pure, hollandse en franse kooktradities zonder poespas en vol van smaak |
- Pieter de Ronde, SVH meesterkok ( april 2009 )
Bergambacht | juni
———
pieters restaurant kaart
MENU PIETERS PRESTIGE
Bites & Amuses
Langoustine | bbq prei | gember | kruidentuin
Raviolo kreeft | knolselderij & salie | V.O.C. specerijen
Tarbot | doperwt | bouillabaise | daslook | Zeeuwse wilde
Scharrel-hoender | witte asperge | dragon | lamsoortjes
Rosé-kalf ‘Groene Hart’ Schouder | Provençe asperge | taggiasche olijf | artisjok
Rijstecrème | rood lentefruit | feuillantine | aardbeien-roomijs
€128
- Menu per tafel | Prijs per persoon -
***
A LA CARTE | ‘CLASSIC & TRENDS'
Oscietre kaviaar 30gr. & blini’s €78
Poget oester nr.3 | passievrucht | komkommer | knoflook 3 st. €28
Dikke griet | doperwt | bouillabaise | daslook | Zeeuwse wilde €54
Iberico big | vlierbloesem gelakt | sojascheuten | pistache €46
Rosékalf ‘Groene Hart’ Schouder | Provençe asperge | taggiasche olijf | artisjok €52
Boerenkazen Groene Hart & Frankrijk | condimenten | herders en -notenbrood €28
Rijstecrème | rood lentefruit | feuillantine | aardbeien-roomijs €24
- menu en a la carte inclusief -
bites & amuses | brood uit eigen bakkerij | rozemarijn-brioche-campagne
Perkouwse boerenboter | vers gekarnt en gezouten
| gerechten bevatten allergenen |
glutenvrij koken is op reservering mogelijk, koken zonder sporen van gluten helaas niet