| De kaart van Pieters Restaurant is compact en wisselt doorlopend, sterk afgestemd op het seizoen en aanbod van topingrediënten. Zij blijft altijd vertrouwd verrassen met stijlvolle en ambachtelijke gerechten geïnspireerd door de jaargetijden en onze eigen natuur, gebaseerd op pure, hollandse en franse kooktradities zonder poespas

- Pieter de Ronde, Meesterkok (april 2009)

- Bergambacht - zondag 16 juni

Aperitief | grissini & chips

Brood | rozemarijn / brioche / campagne | uit eigen bakkerij

Perkouwse boerenboter | vers gekarnt en gezouten

Kaart

- Bites & Amuse parade -

Zeeuwse zomer-oester naturel | €2,25 stuk

Lente-salade | coquille | peulen | asperge | jonge kruiden

Risotto | Oosterschelde-kreeft | gruyere | wortel | gember + €10

Pieters ‘Salade Riche’ | kreeft | asperge | coquille | peultjes | foie gras | truffel + €18

Black Angus ‘Rookvleesch’ | watermeloen | kwark | sechuan-peper

Wilde Zeebaars | basilicum | tuinbonen | algen | spekjes

Biggenek | houtskool | vlierbloesem | taugé-salade | pistache

Rundersukade grain fed ‘rosé’ | shiitake | asperges | jus viande | kaantjes

Boerenkaas assortiment | kweepeer | herdersbrood +€16

Chocolade Madagascar 67% | mango-sorbet

Rood-fruit gemarineerd | tomaat | saffraan | sabayon sinaasappel | geitenmelk-roomijs

espresso / thee-service & zoetigheden / digestief

reserveren: www.pietersrestaurant.nl/reserveren