| De kaart van Pieters Restaurant is compact en wisselt doorlopend, sterk afgestemd op het seizoen en aanbod van topingrediënten. Zij blijft altijd vertrouwd verrassen met stijlvolle en ambachtelijke gerechten geïnspireerd door de jaargetijden en onze eigen natuur, gebaseerd op pure, hollandse en franse kooktradities zonder poespas

- Pieter de Ronde, Meesterkok

Bergambacht - donderdag 21 februari

Kaart

Aperitief | grissini & chips

‘bacon & egg’ | erwtensoep & chorizo | toast & geitenkaas

__

- Zeeuwse platte 4 0000 naturel | €2,75 stuk -

Kreeft | rettich | rozemarijn | sherry | aardappel

Tartare angus | tomaat | kwark | rook | sechuan-peper

Risotto | wintertruffel ‘tuber melanosporum’ | 1000 dagen kaas + €18

Coquille | witlof | sinaasappel | draadjesvlees | jus naturel

Skrei | knolselderij | basilicum | shiitake | algen

Scharrelkip bio | zuurkool | foie gras

runder Sukade ‘rosé’ | zilverui | rode biet | + wintertruffel €12

Boerenkaas assortiment | kweepeer | herdersbrood +€16

Chocolade 54% & Arabica-roomijs

Exotisch fruit | rijstecrème | Madagascar vanille | mango-sorbet

__

espresso | thee-service & zoet | digestief

www.pietersrestaurant.nl/reserveren/