| De kaart van Pieters Restaurant is compact en wisselt doorlopend, sterk afgestemd op het seizoen en aanbod van topingrediënten. Zij blijft altijd vertrouwd verrassen met stijlvolle en ambachtelijke gerechten geïnspireerd door de jaargetijden en onze eigen natuur, gebaseerd op hollandse en mediterrane kooktradities zonder poespas

- Pieter de Ronde, Meesterkok

Bergambacht - Vrijdag 14 December

KAART

 -  Aperitief | bites & amuses -

Oester | zeeuwse platte 00000 €3.50

— —

‘Sandwich’ campagne | truffel | pistache | foie gras

Tartare rund | kaantjes | kwark | zuurdesem

Risotto Carnaroli | wintertruffel ‘Tuber Melanosporum’ | geitenkaas

Kreeft & coquille | rouille | girolles | steranijs

Zeeduivel | ‘Parfum de Provence’

Fazantenhen | knolselderij | draadjesvlees | bouillon

Edelhert | witlof | comté | groene kruiden | dadel & saffraan

Boerenkaas assortiment | kweepeer | herdersbrood +€12

Perkouwse Zuivel | bruine rhum | appelflap-roomijs

_ _

Lunch | vanaf Pieters 3 €42,-

Diner | Pieters 4 €52 | Pieters 5 €64 | Pieters 6 €76 | Pieters 7 Parade+glas Champagne €88

 December arrangementen:

Pieters 5 gangen Surprise menu incl. bites & amuses €58 pp  |

Lazy Sunday all-in: Pieters 3 : aperitief, Pieters 3 gangen surprise , wijn, water, espresso & zoet €68 pp |