| De kaart van Pieters Restaurant* is compact en wisselt doorlopend, sterk afgestemd op het seizoen en aanbod van topingrediënten. Zij blijft altijd vertrouwd verrassen met stijlvolle en ambachtelijke gerechten geïnspireerd door de jaargetijden en bij voorkeur uit onze eigen lokale natuur, gebaseerd op pure, hollandse en franse kooktradities zonder poespas en vol van smaak

- Pieter de Ronde, SVH meesterkok ( april 2009 )

Bergambacht | novEmber

———

pieters restaurant kaart

MENU PIETERS MICHELIN PRESTIGE

Bites & Amuses

Schotse zalmrug | huisgerookt | kruidenkwark | bleekselderij

Raviolo kreeft & krab | knolselderij | V.O.C. specerijen

Tarbot | roze grape-fruit | zuurkool | trompetjes

Anjou duif borst | Chinese kool | kelderthee

Rosé Kalfshaas Krimpenerwaard | eekhoorntjesbrood | girolles | dragon

Perkouwse zuivel | tropisch fruit & Madagascar vanille | witte perziken-roomijs

€138

- Menu per tafel | Prijs per persoon -

A LA CARTE | ‘CLASSIC & TRENDS'

Oscietre kaviaar 30gr. crème fraîche & blini’s €78

Poget oester nr.3 | passievrucht | komkommer | knoflook 3 st. €28

Schotse zalmrug | huisgerookt | moestuin | kruidenkwark | bleekselderij €38

Iberico big | vlierbloesem gelakt | sojascheuten | pistache €44

Scharrel-hoender borst | eekhoorntjesbrood | dragon | herfsttruffel €52

Boerenkazen Groene Hart & Frankrijk | condimenten | herders en -notenbrood €28

Perkouwse zuivel | tropisch fruit & Madagascar vanille | witte perziken-roomijs €24

- menu en a la carte inclusief -

bites & amuses | brood uit eigen bakkerij | rozemarijn-brioche-campagne

Perkouwse boerenboter | vers gekarnt en gezouten

| gerechten bevatten allergenen |

glutenvrij koken is op reservering mogelijk, koken zonder sporen van gluten helaas niet