| De kaart van Pieters Restaurant is compact en wisselt doorlopend, sterk afgestemd op het seizoen en aanbod van topingrediënten. Zij blijft altijd vertrouwd verrassen met stijlvolle en ambachtelijke gerechten geïnspireerd door de jaargetijden en onze eigen natuur, gebaseerd op pure, hollandse en franse kooktradities zonder poespas

- Pieter de Ronde, Meesterkok (april 2009)

- Bergambacht - zondag 21 juli

Aperitief | grissini & chips

Brood | rozemarijn / brioche / campagne | uit eigen bakkerij

Perkouwse boerenboter | vers gekarnt en gezouten

Kaart

- Bites & Amuse parade -

Oesters Noirmoutier nr3 | €2,50 stuk | naturel of komkommer

PR Salade ‘Riche' | foie gras | girolles | coquille | peultjes | kreeft | truffel +€18

Black Angus ‘Rookvleesch’ | watermeloen | sechuan-peper | rook

Hoeve-ei | doperwtjes | knoflook | mint | hollandaise

Risotto ‘aquerello’ | kreeft | geitenkaas | wortel | gember

Mosselen | saffraan | courgette | tym | Oost-Indische kers | ‘Keizerinnen’

Tarbot | zeekraal | jonge kruiden | algen | bouillon&zuivel

Magret eend | gedroogd fruit | macademia | foie gras | bietjes

Biggetje | van ‘t houtskool | vlierbloesem | taugé | pistache | shii-take

Runder-sukade grain fed ‘rosé’ | girolles | zomertruffel | jus viande | ravioli

Boerenkaas assortiment | sierkwee | herdersbrood | vijgen | +€14

Rood fruit | gemarineerd | Madagascar vanille | tomaat | champagne

Kordia kersen | rijstecrème | kirsch | amandel-roomijs | pavlova

espresso / thee-service & zoetigheden / digestief

reserveren: www.pietersrestaurant.nl/reserveren