DC6.jpeg

Over ons

Zowel Pieter als Paula hebben ruime ervaring in en rond toprestaurants. Pieter als keukenchef en Paula met wijn en administratief. Op 9 mei 2014 jl. zijn we vol vertrouwen, met ons eigen team dit geweldige restaurant-avontuur aangegaan.

 

PIETER : Pieter de Ronde (55) is sinds 2009 SVH-Meesterkok ( nr. 125 ) en zorgde in het verleden op meerdere plaatsen in de functie van chef de cuisine voor een topkeuken. Denk aan Cour du Nord* ( resort Hof van Saksen ) in het Drentse plaatsje Nooitgedacht en kookte daar in korte tijd een michelin-ster als eerste resort van Europa die een ster kreeg toebedeeld. Restaurant-hotel Corona* in Den Haag, het mediterraans restaurant Puccini van hotel De Arendshoeve eveneens in Bergambacht en aan restaurant Chagall* in Leidschendam.

Voor die tijd waren er verschillende keukenposten in bekende restaurants als Villa Rozenrust* (ook in Leidschendam), De Hoefslag** in Bosch en Duin en Sancerre in Amsterdam waar zijn carrière begon. Ook heeft hij stage gelopen in The Restaurant*** van Marco Pierre White in Londen

PAULA : Pieter treft zijn vrouw Paula aan zijn zijde. Samen bepaalden zij de uitstraling en inrichting van hun restaurant. Paula zorgt in de rol van gastvrouw en draagt zorg voor de mooie wijncollectie van Pieters Restaurant. Haar werkzame leven stond al langere tijd in het teken van de gastronomie. Zij is gespecialiseerd in wijn en de administratieve kant van het restaurant. Zij werkte ook bij Corona* en bij wijnkoperij De Geus. Pieter ontmoette haar in de tijd dat beiden eind jaren tachtig bij Corona werkten.