| De kaart van Pieters Restaurant is compact en wisselt doorlopend, sterk afgestemd op het seizoen en aanbod van topingrediënten. Zij blijft altijd vertrouwd verrassen met stijlvolle en ambachtelijke gerechten geïnspireerd door de jaargetijden en onze eigen natuur, gebaseerd op hollandse en mediterrane kooktradities zonder poespas

      - Pieter de Ronde, Meesterkok

 

-zondag 22 april | Bergambacht -

 

PIETERS KAART

 - aperitief, bites & amuses -

 Asperges | parfait | droge worst | macademia | groene salade | truffel

Zalm | kwark | jonge kruiden | aardappel | rook 

Bavette tartare | kaantjes | knoflook | 3x Gillardeau | +€12

Macaroni | lamsoortjes | saffraan | geitenkaas | nori

Asperges | scharrelei | waterkers | hollandaise

 Zeebaars | courgette | mossel | kruidenbouillon

Poulet noir | rode biet | hazelnoot | shiitake | + foie gras €10

  Lam texelaar | asperge | citrus | aubergine | basilicum

Boerenkazen | sierkwee | herdersbrood + €8

Rabarber | zuivel | caramel | mascarpone | koek | velouté

----------

Lunch woensdag t/m vrijdag vanaf 12.00 | Pieters 3 38,-

Diner woe. t/m zon. vanaf 18.00 | Pieters 4 €48 | Pieters 5 €60 | Pieters 6 €72 | Pieters 7 Proeverij Parade €84,- incl. glas champagne

 

april specials:

 | Pieters 5 Lente surprise-menu inclusief glas champagne €65 pp |