| De kaart van Pieters Restaurant is compact en wisselt doorlopend, sterk afgestemd op het seizoen en aanbod van topingrediënten. Zij blijft altijd vertrouwd verrassen met stijlvolle en ambachtelijke gerechten geïnspireerd door de jaargetijden en onze eigen natuur, gebaseerd op hollandse en mediterrane kooktradities zonder poespas. |

Pieter de Ronde | Meesterkok

 

                                                                                Vrijdag 19 januari | Bergambacht

 

PIETERS KAART

aperitief | bites | amuses

 

Noordzeekrab | avocado | moestuin | zuurdesem

Risotto | wintertruffel 'tuber melanosporum'| geitenkaas + €12

Kokkels | zuurkool | kreeft | rouille | 

Griet | courgette | zilte zeeuwse

Big | vlierbloesem | paddenstoel | hazelnoot | gember

Hert | witlof | draadjesvlees | dadel

Boerenkazen | sierkwee | herdersbrood + €8

Chocolade 66% | nootjes | kruimels | specerijen

----------

Lunch woensdag t/m vrijdag vanaf 12.00 | Pieters 2 32,- | Pieters 3 38,-

Diner woensdag t/m zondag vanaf 18.00 | Pieters 4 €48 | Pieters 5 €60 | Pieters 6 €72 | Pieters 7 Proeverij Parade €84,- + glas champagne

 

Januari special:

 | Pieters 5 Nieuwjaar surprise menu: + glas champagne €65 pp |

 | Pieters 7 Proeverij Parade 'Uit & Thuis' + wijn, water, espresso, taxi 128,- pp (max.50 km) |